VIP куверти и билети за 6-ти годишни Хип-Хоп награди

Вече може да закупите своите билети за гала церемонията по връчването на 6-тите годишни хип-хоп награди на 8.02.2018 в зала EFE на х-л Маринела от мрежата на Eventim – http://www.eventim.bg/bg/bileti/hip-hop-nagradi-359-awards-2018-sofia-efe-hotel-marinela-483072/event.html

VIP куверти за местата, близо до любимите ви номинирани артисти можете да заявите на телефон: 0879 444 485 или да пишете на лично съобщение на страницата ни във фейсбук. ВИП кувертът е на цена от 50 лв. и включва алкохол, безалкохолни и лек кетъринг. За компания, която закупи цяло сепаре (10 човека) получава 10% отстъпка от цената.

Настаняването за събитието започва от 19.30 часа (VIP местата се пазят до 20.00  ч., след този час организаторите не носят отговорност за тях).
Старт на церемонията точно в  20.00 часа.

На сцената на най-мащабното музикално събитие в страната ще видите петкратния носител на титлата „Рапър на годината“ 100 KILA, като водещ, заедно с очарователните Елена Брусарска и Калина Паскалева. Участие ще вземат  Dim4ouALEX P.SECTA officialГолемия & NomebuskeisMurda BoyzVessy Boneva и Svetlin Kuslev.

След церемонията всички победители,гости и фенове ще бъдат част от мега after party със 100 KILADim4ouDIONADJ GeorgeDJane Alexa.

Присъствието на лица под 18 години е абсолютно забранено, дори и с придружител.

Охраната на събитието е поверена на професионалистите от Терек Секюрити.

За чистотата и комфорта на събитието ще се погрижат от екипа на Бонанза Бачорски.

Официален фотограф на 359 Awards е Иван Ерменков.